اين نوع درمان ها معمولاً براي موارد حاد از بواسير توصيه مي شوند و شامل انواع زير هستند:
درمان بواسير به روش بستن رگ
يك بند لاستيكي به دور بواسير بسته مي شود تا ورود جريان خون به آن را متوقف كند. پس از چند روز، بواسيرها و بند لاستيكي خشك و چروك شده و مي افتند، اما ممكن است هفته ها طول بكشد تا ناحيه ي آسيب ديده به طور كامل درمان شود. اين مرحله معمولاً بسيار دردناك و همراه با خونريزي است.
تصلب درماني بواسير
يك محلول شيميايي به داخل رگ تزريق مي شود تا بواسيرها را جمع كرده و كوچك كند.
درمان بواسير از طريق انعقاد بافت هاي بواسيري
از يك ليزر براي سوزاندن و جمع كردن بافت هاي بواسيري استفاده مي شود.
بواسير برداري درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر
اين روش معمولاً زمان سقوط و پايين افتادن بواسيرها استفاده ميشود. اين روش به صورت عمل جراحي انجام مي شود كه نياز به بستري شدن دارد.يبوست به دفع سفت و خشك مدفوع به همراه احساس ناراحتي در بازده زماني طولاني (هر ۳ روز يك بار و يا بيشتر) گفته مي شود كه به طور معمول افراد داراي اين مشكل از دفع ناكامل و احساس پري روده پس از اجابت مزاج رنج مي برند.
يبوست در سنين جواني و ميانسالي به طور معمول از نوع خوش خيم است. يبوست مزمن مي تواند با عوارضي نظير هموروئيد و يا شقاق مقعد، خونريزي هاي دستگاه گوارش، بروز ضايعات انسدادي روده، نفخ، احساس درد شكم و بروز آپانديسيت همراه شود.
در ادامه با ارتباط بواسير و يبوست آشنا مي شويم.
بواسير خيلي وقت ها علامت شديدي ندارد. در ناحيه مقعد، عروق وريدي فراواني وجود دارد كه به آنها، عروق بواسيري يا هموروئيدال مي گويند. خيلي از افراد بدون اين كه بيماري خاصي داشته باشند، دچار برجستگي و برآمدگي عروق وريدي مقعد هستند، اما افراد كمي (حدود ۵ درصد جامعه) به دليل عوارض ناشي از يبوست دچار بواسير مي شوند.
منبع: درمان پزشكي بواسير
:: بازدید از این مطلب : 612
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1